Etelä-Karjalan hankintapalvelut

Etelä-Karjalan maakunnalliset yhteishankinnat muuttuvat 1.1.2015 alkaen

Etelä-Karjalan hankintapalvelujen toiminta loppui nykymuodossaan  31.12.2014.  Lappeenrannan kaupungin konsernihallintoon perustettu Hankintapalvelut  vastaa 1.1.2015 alkaen Etelä-Karjalan maakunnallisten yhteishankintojen kilpailuttamisesta ja sopimustenhallinnasta.  Hankintapalvelut kilpailuttaa  maakunnallisten yhteishankintojen lisäksi myös Lappeenrannan kaupungin ns. erillishankintoja.

Lappeenrannan kaupunki/Hankintapalvelut vastaa Etelä-Karjalan hankintapalvelujen päätöksiin perustuvien hankintasopimusten sopimushallinnasta sopimuskausien loppuun asti, sekä päättää nykyisiin hankintasopimuksiin liittyvien mahdollisten optiovuosien käytöstä, lukuun ottamatta sote-hankintoja.

Hankintapalvelut ei enää kilpailuta sosiaali- ja terveystoimen hankintoja, vaan niistä vastaa  Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote).  Eksote vastaa myös nykyisten sosiaali- ja terveystoimeen liittyvien sopimusten sopimustenhallinnasta ja optiovuosien mahdollisesta käytöstä.

Etelä-Karjalan hankintapalvelujen nettisivut toimivat toistaiseksi, uudesta nettisivustostamme tiedotamme erikseen.  

Muutamme nykyisistä Etelä-Karjalan hankintapalveluiden toimitiloista Tullitieltä Lappeenrannan kaupungintalolle tammi-/helmikuun vaihteessa 2015.  Tarkempi muuttopäivä ja uusi osoitteemme päivitetään nettisivuillemme  myöhemmin. 

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Lisäksi käytössä on yhteinen sähköpostiosoite hankintapalvelut@lappeenranta.fi

Puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Sähköisen Cloudia-kilpailutusjärjestelmän osalta tarjoajalta ei vaadita uutta rekisteröitymistä, muutos näkyy tarjousportaalissa vain logon vaihtumisena.

Lappeenrannan kaupunki hankintapalveluteksote.jpg

Hankintapalvelut toimii maakunnallisena yhteishankintayksikkönä.  Hankintapalvelut on hallinnollisesti sijoitettu Lappeenrannan kaupungin organisaatioon. Hankintapalvelut vastaa maakunnallisesti keskitetyistä / sovittavista tavara- ja palveluhankinnoista sekä huolehtii sopimusten tekemisestä ja niiden ylläpidosta.

Hankintapalveluiden toiminta perustuu yhteistyöhön liittyneiden osapuolten allekirjoittamaan yhteistyösopimukseen.

Yhteistyötahot:                                    

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri
Lappeenranta
Imatra 
Lemi
Parikkala
Taipalsaari
Rautjärvi
Ruokolahti
Savitaipale
Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä